Schoenen nieuws

Heb jij trouwplannen? Dan is het uiteraard erg belangrijk om een goed pak te hebben. Maar hé, er is meer dan dat. Wat is je pak zonder schoenen? Juist! Lees even mee, want met deze unieke schoenen ben jij helemaal de bom op je eigen bruiloft (of op die van iemand anders). 

Bij De Heeren van ‘s-Hertogenbosch ben je aan het juiste adres als je net even iets anders wil dan de rest. Ze hebben er kleurrijke schoenen met bijzondere combinaties, waarmee je dus echt indruk maakt. Heb je ooit iemand op een bruiloft zien lopen met bloemetjesschoenen? Nee? Dat bedoelen we dus!

Dezelfde print op elke schoen

Het állertofste: jullie kunnen er als bruid bijlopen met dezelfde schoenen. Als je binnenkort gaat trouwen, dan kun je bij De Heeren van ‘s-Hertogenbosch dezelfde print als jouw partner laten maken in je pump of stapper. Zo wordt het dus echt de mooiste dag van je leven. En zo ziet dat er dan uit: kinderschoenen

Perfecte paar

Goed, een beter begin van je bruiloft is er niet. Laat zien dat jullie het perfecte paar zijn door de perfecte ‘De Heeren Match’. En o ja, heb je nog wat inspiratie nodig? Bart van De Heeren van ‘s-Hertogenbosch staat op zaterdag 26 januari op een bruidsevenement bij Van der Valk in Zaltbommel. Je kunt hem daar dus ontmoeten en wie weet ga jij wel met die unieke schoenen naar huis…

Primeur! Deze schoenenwinkel brengt de allereerste Bossche schoen op de markt

Schoenen heb je natuurlijk nooit genoeg en dit superspeciale exemplaar moét in je schoenencollectie. Bart van den Hoven van schoenenzaak De Heeren van ‘s-Hertogenbosch heeft namelijk een wel heel bijzondere schoen uitgebracht: de eerste Bossche schoen! Inclusief skyline van ons stadje én Brabantse vlag. 

Naar aanleiding van alle reacties en resultaten van de Oeteldonkse schoen, besloot Bart dat het tijd was voor iets nieuws. Hij is groot liefhebber van Brabant en al helemaal van Den Bosch – dus hij vroeg zich af waarom niemand ooit eerder op het idee is gekomen om daar een schoen van uit te brengen. Het idee zat al een tijdje in zijn hoofd en de uitwerking is binnen zes weken gerealiseerd!

Bossche skyline

Afgelopen juli ging Bart in Spanje langs bij zijn leverancier, om te sparren over de nieuwe Bossche schoen. ”Vooraf had ik het ontwerp al getekend, ik zag de schoen al helemaal voor me. Omdat Den Bosch de hoofdstad van Brabant is, moest de Brabantse vlag sowieso aanwezig zijn op de schoen. Ook heb ik de Bossche skyline op de zijkant van de schoen gezet voor een écht Bosch tintje.” Op de schoenen zie je onder andere het gerechtshof, de Draak en (uiteraard) de Sint-Janskathedraal.

Oeteldonkse schoenen

Bart heeft al fijne rood-wit-gele schoenen bedacht, deze lopen als een trein. ”Oeteldonk is uniek en daar horen mooie schoenen bij. Ik krijg ook weleens toeristen hier in de winkel uit het noorden van het land die de schoenen kopen, ze vinden ze leuk staan onder een rode broek maar hebben geen idee waarom er een kikkertje op de schoen staat. Natuurlijk leg ik ze dat graag uit, maar het is wel grappig om te zien dat ook mensen buiten Oeteldonk de schoenen aanschaffen. Hopelijk gaat dat ook gebeuren met de Bossche schoen!” Binnenkort zijn de Oeteldonkse en de Bossche schoenen zelfs te zien zijn in het VVV kantoor, tof!

Het merk van de Bossche schoen is Pepe Milan, een prachtig Spaans merk van hoogstaande kwaliteit. Je kunt dus eindeloos op je mooie, Brabantse schoenen blijven lopen 😉 Leuk om te weten: Bart opent op 5 oktober een nieuwe vestiging in Heusden Vesting, middenin het centrum. Dus mocht je toevallig in de buurt zijn, loop vooral even binnen!

 

Tags : Trouwkostuum limburgTrouwpak blauw Smoking kopentrouwpak aanbiedingTrouwkostuum outlet